Over 2Switch

2Switch kringloopwinkels

Op zoek naar een uniek meubelstuk, design of antiek? Krap bij kas of milieubewust? Op zoek naar een skipak, een mooie zomerjurk of een leuke leren jas? Gewoon lekker rondkijken? Het kan allemaal in de winkels van 2Switch! Grote kans dat je in één van onze gezellige, ruim opgezette winkels precies vindt wat je zoekt. Meubilair, serviesgoed, textiel, kleding, glaswerk, elektrische apparaten, speelgoed, sportartikelen…we hebben het! Alles van goede kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd en gepresenteerd. Én, ons assortiment verschilt van dag tot dag! 

Onze winkels worden gerund door zeer enthousiaste, bevlogen medewerkers en vrijwilligers. Een deel van onze medewerkers is in opleiding. Zij volgen bij 2Switch een werkleertraject en werken zo aan hun toekomst. 

Kringloopwinkels zoals die van 2Switch helpen de milieudruk te verlichten. Goederen die een tweede leven krijgen, hoeven niet te worden verbrand of komen niet in de afvalstroom terecht. Dat scheelt onder meer uitstoot van schadelijke gassen, zoals CO2. Bovendien hoeft er, als je bijvoorbeeld een tweedehands bankstel koopt, niet een nieuw bankstel te worden geproduceerd. 

Winst maken is geen doel van 2Switch. De opbrengsten van 2Switch komen geheel ten goede aan het verwezenlijken van onze twee idealen: het helpen ontwikkelen van bijzondere mensen en duurzaamheid. 

De 11 kringloopwinkels van 2Switch vindt je in: Arnhem, Dieren, Doesburg, Elst, Lochem, Raalte, Tiel, Venray, Westervoort, Wierden en Zutphen.